Ingrediente
piper ,ulei 150 ml ,lamâie 200 g ,patrunjel verde taiat 50 g ,apa minerala 250 ml ,sare de lamâie ,sare
Mod de preparare
Uleiul se bate bine pâna începe sa se tulbure. Se pune apa minerala, zeama de lamâie, sare de lamâie si sare.
Se amesteca în continuare, se adauga verdeata si piper si se continua amestecarea pâna se omogenizeaza. Se gusta si se mai adauga din ingrediente în functie de preferinte.
Este excelent servit cu pui, peste sau ficat
Ingrediente
Unt 200 g lamaie 100 g patrunjel verde 1/2 leg piper sare
Mod de preparare
Se incalzeste untul, se ia de pe foc, se adauga zeama de lamaie si se bate bine cu telul, se potriveste gustul de sare, iar la sfarsit se pune piperul macinat si verdeata tocata marunt.
piper ,ulei 150 ml ,lamâie 200 g ,patrunjel verde taiat 50 g ,apa minerala 250 ml ,sare de lamâie ,sare
Mod de preparare
Uleiul se bate bine pâna începe sa se tulbure. Se pune apa minerala, zeama de lamâie, sare de lamâie si sare.
Se amesteca în continuare, se adauga verdeata si piper si se continua amestecarea pâna se omogenizeaza. Se gusta si se mai adauga din ingrediente în functie de preferinte.
Este excelent servit cu pui, peste sau ficat
Ingrediente
Unt 200 g lamaie 100 g patrunjel verde 1/2 leg piper sare
Mod de preparare
Se incalzeste untul, se ia de pe foc, se adauga zeama de lamaie si se bate bine cu telul, se potriveste gustul de sare, iar la sfarsit se pune piperul macinat si verdeata tocata marunt.
Un comentariu:
sosul maitre d'hotel l-as incerca cu o ceafa in sange
Trimiteți un comentariu