Home (157) Cina (53) Prinz (45) Desert (36) Antreuri (19) Supe Ciorbe (15) Mic dejun (8) Aperitive (6) Gratar (5) Vin rosu (4) Digestive (3) Sosuri (3) Bauturi (2) Pizza (2) Salate (2) Vin alb (2) Vin rose (2) Garnituri (1) H (1)

27 mai 2011

Limba pane


Ingredientele
 900g limba,1 ou,100ml ulei,100g pesmet,100g faina,sare,piper

Mod de preparare
Se spala, se fierbe si se curata limba, se zvanta cu ajutorul unui servet uscat, se taie felii si se pune un praf de sare si piper. Se trec feliile de limba prin faina, oul batut si pesmet, dupa care se prajesc pe ambele parti in uleiul incins.

                                                               POFTA BUNA
 

Un comentariu:

Anonim spunea...

asta trebuie sa fie tare buna cu niste hrean.