Am inceput prajitura cu preparatul blatului. Se separa albusurile de galbenus, se bat separat albusurile spuma (ca pentru bezea), galbenusurile se freaca cu sase linguri de zahar, esenta de vanilie si un varf de bicarbonat. Se amesteca totul cu 10 linguri de faina, se toarna intr-o tava unsa cu unt si se da la cuptor timp de 35 minute. Se scoate, se lasa la racorit si se feliaza. Pentru crema am folosit o crema pentru prajituri de pe piata pe care am dizolvat-o in 250 ml de lapte rece si am incorporat-ocu mixerul pana a capatat consistenta dorita. Pentru glazura am folosit ciocolata si pentru ornat, frisca.
Pofta buna!
6 comentarii:
A fost foarte bun. Multumim...
ce crema era..de pe piata? dr oetker? detaliaza sa stim ce luam:d
secretul patiserului:)
bun bun, da crema de ciocolata - glazura este tot secret?
Glazura de ciocolata de la dr oetker, putina cioclata topita si pentru crema din mijloc,am folosit crema pentru prajituri cu vanilie de la dr.oetker :)
multam, negresit incerc..stii si cate calorii is?:))))))))))))))))))))))))
Trimiteți un comentariu