Home (157) Cina (53) Prinz (45) Desert (36) Antreuri (19) Supe Ciorbe (15) Mic dejun (8) Aperitive (6) Gratar (5) Vin rosu (4) Digestive (3) Sosuri (3) Bauturi (2) Pizza (2) Salate (2) Vin alb (2) Vin rose (2) Garnituri (1) H (1)

17 iulie 2011

Tochitura lu" Nicu


Ingrediente
400g carne de porc, 5 felii de slaninuta, 350g cirnati afumati, 250ml vin alb sec, oua, 50ml suc de rosii, cimbru, sare, piper, usturoi, 300g brinza telemea.
Mod de preparare

Carnea, slaninuta si cirnaciori se taie cuburi si se pun la prajit in cateva linguri de ulei. Se toaca usturoiul marunt si se amesteca cu sare, piper, cimbru si sucul de rosii. Toata compozitia se toarna peste carne sa se omogenizeze si daca mai este necesar, in timpul fierberii se poate adauga vin. Se fierbe la foc mic in continuare, pana scade tot lichidul si carnea incepe sa se rumeneasca. Se serveste calda,cu mamaliguta presarata cu telemea si oua ochiuri.

POFTA BUNA!




 

Un comentariu:

radu spunea...

La cat de bine arata cred ca e la fel de gustoasa. Ingenios mod de prezentare. Te imbie la degustare. Felicitari bucatarului!