Home (157) Cina (53) Prinz (45) Desert (36) Antreuri (19) Supe Ciorbe (15) Mic dejun (8) Aperitive (6) Gratar (5) Vin rosu (4) Digestive (3) Sosuri (3) Bauturi (2) Pizza (2) Salate (2) Vin alb (2) Vin rose (2) Garnituri (1) H (1)

14 iulie 2011

Ciorba Radauteana


Ingrediente
500g piept pui, 4 pulpe, 2 morcovi, 2 ceapa,1 patrunjel radacina,1 telina, 200g smantana, 2 oua, 4 catei usturoi, 1 legatura patrunjel, sare, otet pentru acrit.
Mod de preparare
Pieptul de pui se pune impreuna cu pulpele la fiert in apa cu putina sare. Se ia spuma, iar cand nu se mai produce spuma se adauga legumele curatate si taiate in bucati mari.
Se lasa la fiert pana se inmoaie, se scot din zeama care au fiert; pieptul de pui si pulpele se taie fisii subtiri si se pune in zeama ramasa iar legumele se paseaza si se adauga si ele in oala.
Se mai lasa, pana dau in primul clocot. Ouale se bat bine cu smantana, se adauga un lus cu supa si se adauga apoi in oala, amestecindu-se bine.
Usturoiul se piseaza si se adauga impreuna cu sarea si otetul, dupa gust. Oala se ia de pe foc si se adauga patrunjelul tocat fin.
 

Niciun comentariu: