Home (157) Cina (53) Prinz (45) Desert (36) Antreuri (19) Supe Ciorbe (15) Mic dejun (8) Aperitive (6) Gratar (5) Vin rosu (4) Digestive (3) Sosuri (3) Bauturi (2) Pizza (2) Salate (2) Vin alb (2) Vin rose (2) Garnituri (1) H (1)

04 iulie 2011

Saltimboca alla Romana



Ingrediente
8 felii prosciutto, 500g manzat, taiat în felii subtiri, 2 linguri de ulei de măsline, 2 morcovi, 4 rondele de ananas,  2 linguri de unt, 5 frunze de salvie, 250ml vin alb sec, sare si piper dupa gust.
Mod de preparare
Puneti o felie de prosciutto pe fiecare felie de manzat si imparuriti-le in doua. Incalziti uleiul de masline intr-o tigaie, impreuna cu untul. Treceti carnea prin faina si prajiti-o pe ambele parti. Scurgeti uleiul din tigaie, asezati vasul pe foc si adaugati unt. Atunci când acesta este topit adaugati morcovul, ananasul, salvie si sotati-le un minut. Adaugati vinul alb, sare şi piper, lasati totul la foc mic, pina scade sosul. Adaugati carnea prajita si mai lasati la cuptor 35 minute. Se serveste cald cu cascaval ras.


POFTE BUNA!




 

Niciun comentariu: