Home (157) Cina (53) Prinz (45) Desert (36) Antreuri (19) Supe Ciorbe (15) Mic dejun (8) Aperitive (6) Gratar (5) Vin rosu (4) Digestive (3) Sosuri (3) Bauturi (2) Pizza (2) Salate (2) Vin alb (2) Vin rose (2) Garnituri (1) H (1)

14 iulie 2011

Macaroane cu brinza


Ingrediente
1 pachet macaroane, 150g unt, 250g branza telemea, 250g branza dulce
150g smantana, 50g iaurt, 50g cascaval, 3 oua.
Mod de preparare

Macaroanele se fierb in apa cu putin ulei si sare.Cand sunt fierte, se amesteca cu untul fierbinte. Se presara peste ele branza si cascaval dupa gust, cateva linguri de smantana amestecata cu putin iaurt si 2 oua. Se amesteca bine macaroanele cu restul ingredientelor si se toarna intr-un vas uns cu unt. Vasul se introduce la cuptor. Cand a inceput sa se lege compozitia se toarna 1 ou batut deasupra si se lasa la cuptor pana se gratineaza frumos. Se servesc ca atare sau cu zahar.

Niciun comentariu: