Home (157) Cina (53) Prinz (45) Desert (36) Antreuri (19) Supe Ciorbe (15) Mic dejun (8) Aperitive (6) Gratar (5) Vin rosu (4) Digestive (3) Sosuri (3) Bauturi (2) Pizza (2) Salate (2) Vin alb (2) Vin rose (2) Garnituri (1) H (1)

11 iulie 2011

Ciorba de vacuta


Ingrediente
Pulpa de vaca 500g, 2 oase cu maduva, 100g morcov, 50g patrunjel radacina, 100g telina radacina, 100g ceapa, 300g rosii, 40ml ulei, 200g faina, 2 oua,1 litru bors, patrunjel verde, leustean verde, sare.
Mod de preparare
Carnea se taie bucati, se pune la fiert in apa cu sare, impreuna cu cele doua oase si se spumeaza. Dupa doua ore se adauga zarzavatul taiat julien si ceapa tocata, care au fost calite impreuna in ulei. Din faina, oua si putina apa se prepara o coca mai consistenta, din care se fac taitei cu latimea de 4-5 mm, se lasa pe o planseta o ora, dupa care se fierb in ciorba. Rosiile se curata de coaja si seminte, se taie cuburi si se pun in ciorba. Se adauga borsul care a fost fiert separat, dupa care mancarea se condimenteaza cu sare, iar la servit se adauga verdeata tocata si smintina.


POFTE BUNA!




 

Un comentariu:

radu spunea...

arata foarte bine ciorbita. daca e facuta asa cum trebuie, cred ca are un gust desavarsit.daca pui alaturi un ardei iute, mmmmmmmmm. felicitari bucatarului!