Home (157) Cina (53) Prinz (45) Desert (36) Antreuri (19) Supe Ciorbe (15) Mic dejun (8) Aperitive (6) Gratar (5) Vin rosu (4) Digestive (3) Sosuri (3) Bauturi (2) Pizza (2) Salate (2) Vin alb (2) Vin rose (2) Garnituri (1) H (1)

01 iunie 2011

Scordelea cu ton


Ingrediente
200 g nuci , 1cutie ton ,1 felie de paine , 2 catei de usturoi , 100 ml ulei, 1lamaie, sare.
                      Mod de preparare

Se curata nucile de coaja si se piseaza bine într-o piulita de piatra. Se adaugă o bucata de miez de paine , muiat in apa si stors, putin usturoi, dupa gust. Se freaca bine într-un castron, punand cate putin ulei, pana devine o cremă untoasa. Se adauga sare si putin zeama de lamaie. Se serveste cu ton (conserva),  rasol de pasare etc.

POFTA BUNA

Niciun comentariu: