Home (157) Cina (53) Prinz (45) Desert (36) Antreuri (19) Supe Ciorbe (15) Mic dejun (8) Aperitive (6) Gratar (5) Vin rosu (4) Digestive (3) Sosuri (3) Bauturi (2) Pizza (2) Salate (2) Vin alb (2) Vin rose (2) Garnituri (1) H (1)

23 iunie 2011

Penne cu ton

Ingrediente
200g  ton in ulei, 200g rosii, 500 ml suc de rosii, 1 lingura ulei masline,
2 cepe, 1capatana de usturoi, 250 ml vin alb sec, piper, sare, 1 pachet paste fainoase ( penne).
Mod de preparare
Legumele se toaca marunt si se calesc cu o lingura de ulei de masline. Se adauga fulgii de ton. Se poate folosi si din uleiul din conservele de ton. Se adauga vinul si se lasa sa fiarba sosul la foc mic. Cand a scazut se adauga sucul de rosii, se condimenteaza cu sare si piper si se lasa pe foc pana cand ajunge la consistenta dorita. Pastele se fierb separat si se amesteca cu sos. Se servesc calde si presarate cu cascaval ras.

POFTA BUNA


 

Niciun comentariu: