Home (157) Cina (53) Prinz (45) Desert (36) Antreuri (19) Supe Ciorbe (15) Mic dejun (8) Aperitive (6) Gratar (5) Vin rosu (4) Digestive (3) Sosuri (3) Bauturi (2) Pizza (2) Salate (2) Vin alb (2) Vin rose (2) Garnituri (1) H (1)

27 iunie 2011

Anghemaht de pui


Ingrediente
3 pulpe de pui, 2 cepe, 1 lingura faina, 100g unt, 50ml ulei, 1 lamaie, sare,  piper, 500g cartofi, 1 legatura patrunjel verde.
Mod de preparare

Uleiul si un cubulet de unt le dam la foc, asteptam sa se topeasca untul apoi adaugam pe rand bucatile de carne si le lasam sa se prajeasca pe toate partile.Cepele se curata si se taie pestisori si in grasimea ramasa le calim pina devin sticloase.
Adaugam carnea peste ceapa, putina apa si o lasam sa fiarba 30 de minute.
Intre timp punem untul ramas la topit, adaugam faina si amestecam sa nu se faca cocoloase.Punem doua lusuri din zeama in care fierbe carnea, peste faina, amestecind continu. Adaugam sosul peste carne, amestecam si adaugam si feliile de lamaie curatate de coaja si de pielita.Servim pulpele cu cartofi natur presarati cu patrunjel verde deasupra.


POFTA BUNA!


 

Niciun comentariu: