Home (157) Cina (53) Prinz (45) Desert (36) Antreuri (19) Supe Ciorbe (15) Mic dejun (8) Aperitive (6) Gratar (5) Vin rosu (4) Digestive (3) Sosuri (3) Bauturi (2) Pizza (2) Salate (2) Vin alb (2) Vin rose (2) Garnituri (1) H (1)

25 februarie 2011

Pui cu ciuperci


made by Nicu

foto by Nicu

Am incercat intr-o seara o noua varianta de pui cu ciuperci. M-am gandit mai exact la o tocanita de pui cu ciuperci, cu bucatele de rosii putin trase prin ulei care sa ti se topeasca in gura. Asa ca am spalat ciupercile si am taiat doua pulpe de pui in bucati. Prima data am calit doua cepe potrivite, am adaugat ciupercile taiate felii si spre final bucatile de carne. Pe toate acestea le-am imbunatatit cu rosiile taiate cuburi si am bagat mancarea la cuptor aproximativ 20 de minute. Nu am lasat-o sa scada prea mult pentru ca mi-am dorit ca acest fel de mancare sa aiba zeama. In plus, riscam ca prin fierbere indelungata ingredientele sa-si piarda din gust. Maslinele sunt optionale in reteta de fata.

Niciun comentariu: