Azi cand treceam pe sub geamul unei gospodine mirosea foarte bine a ciorba de cartofi. Odata ajuns acasa mi-am propus sa gatesc acelasi fel de mancare. Asa ca am curatat morcov, pastarnac si ceapa, pe care le-am taiat cubulete si le-am pus la fiert. A venit randul cartofilor pe care i-am curatat, i-am taiat cuburi si i-am adaugat in oala atunci cand legumele erau aproape fierte. Cat timp au fiert toate astea, am pus borsul la fiert, am calit in ulei doua linguri de bulion (pentru culoare) si am batut intr-un castron doua oua cu smantana cu care am dres ciorba. Cand cartofii erau fierti am adaugat borsul, bulionul si la urma "zdrentele" de ou si smantana. Cat s-au amestecat aromele intre ele am taiat o legatura de patrunjel proaspat care a dat fata ciorbei.
A iesit demential. Pe cuvantul meu. Pofta buna!
A iesit demential. Pe cuvantul meu. Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu