Home (157) Cina (53) Prinz (45) Desert (36) Antreuri (19) Supe Ciorbe (15) Mic dejun (8) Aperitive (6) Gratar (5) Vin rosu (4) Digestive (3) Sosuri (3) Bauturi (2) Pizza (2) Salate (2) Vin alb (2) Vin rose (2) Garnituri (1) H (1)

07 noiembrie 2011

Peste la tigaie

Ingrediente
1kg peste proaspat, 200gr faina, 200gr malai, sare si piper
Mod de preparare
Pestele se curata, se spala si se sterge cu servate de hartie. Faina se amesteca cu malaiul, sarea si piperul, apoi se da pestele prin aceasta compozitie. Intr-o tigaie se incinge uleiul si se pune pestele la prajit. Cand marginile devin maronii, intoarce pestele pe cealalta parte. Se scoate intr-o farfurie, tapetata cu servetele absorbante. Se serveste cu mujdei de usturoi si mamaliga sau doar cu lamaie si paine proaspata.


POFTA BUNA!

3 comentarii:

claudiu spunea...

pesticu' asta de pe ce mealguri e? prins sau "prins"?

Nicu spunea...

Pestele asta este un crap de 2kg si a fost prins de mine pe lacul Horgesti.

claudiu spunea...

aha, pe mine nu m-ai dus acolo:))