Home (157) Cina (53) Prinz (45) Desert (36) Antreuri (19) Supe Ciorbe (15) Mic dejun (8) Aperitive (6) Gratar (5) Vin rosu (4) Digestive (3) Sosuri (3) Bauturi (2) Pizza (2) Salate (2) Vin alb (2) Vin rose (2) Garnituri (1) H (1)

02 noiembrie 2011

Fasole verde


Ingrediente
1kg de fasole verde, 250ml de suc de rosii
2 ceape, 4 catei de usturoi, 2 linguri de ulei
sare, piper, marar.

Mod de prerarare
Pastaile se curata si se rup in bucati egale. Le spalam in cateva ape.Curatam si blansam ceapa, o taiam marunt. Separat intr-o cratita adaugam uleiul si calim ceapa, cand cepa incepe sa se rumeneasca, punem fasolea spalata si uscata cu hartie absorbanta. Lasam sa prinda putina culoare si adaugam deasupra usturoiul taiat marunt, mararul si sucul de rosii. Lasam sa fiarba la foc mic pana cand fasolea devine moale. Saram, piperam si mai lasam sa dea cateva clocote.


POFTA BUNA!
 

Un comentariu:

Puiu spunea...

Fasole, fasole, da' carnea aia de pui e tot fasole verde "sub acoperire"?