Home (157) Cina (53) Prinz (45) Desert (36) Antreuri (19) Supe Ciorbe (15) Mic dejun (8) Aperitive (6) Gratar (5) Vin rosu (4) Digestive (3) Sosuri (3) Bauturi (2) Pizza (2) Salate (2) Vin alb (2) Vin rose (2) Garnituri (1) H (1)

08 octombrie 2011

Stiuca umpluta



Ingrediente

1 stiuca, 2oua, 100 g franzela, 50g slanina afumata, 3 catei de usturoi, 1 legatura de marar,1 gogosarsare si piper, 50 ml ulei, 50ml vin alb sec.
Mod de preparare

Curatam bine pestele de solzi si intestine. Cu un cutit desprindem pielea de pe carne, astfel incat sa ramana prinsa in cap si coada. Luam apoi carnea si o dam prin masina de tocat cu painea, slanina, usturoiul si mararul. Adaugam ouale batute, gogosarul taiat cuburi si amestecam compozitia. Cu aceasta vom umple pielea de stiuca. Coasem pielea pe burta si punem stiuca intr-o tava unsa cu ulei. Adaugam o foaie de dafin si vinul. Bagam la cuptor pentru 50 de minute. Vom stropi mereu stiuca pentru a nu se usca si crapa pielea.

POFTA BUNA!




Niciun comentariu: