Home (157) Cina (53) Prinz (45) Desert (36) Antreuri (19) Supe Ciorbe (15) Mic dejun (8) Aperitive (6) Gratar (5) Vin rosu (4) Digestive (3) Sosuri (3) Bauturi (2) Pizza (2) Salate (2) Vin alb (2) Vin rose (2) Garnituri (1) H (1)

29 octombrie 2011

Pui cu smantana

Ingrediente
un piept de pui, 400 ml smantana, 5-6 ciuperci
2 linguri ulei, un cub de unt, sare si piper, marar.
Mod de preparare

Spalam pieptul de pui si il portionam. Amestecam cele doua linguri de ulei cu sare, piper si intindem compozitia formata peste bucatile de pui. Lasam puiul condimentat pentru cateva minute in frigider.Incingem o tigaie si punem bucatile de pui la prajit. Nu e nevoie sa punem ulei in vasul in care le frigem deoarece marianata este cu ulei. Dupa ce am spalat cipercile, le tocam marunt si le punem in untul incins. Nu adaugam apa, ci le lasam sa se caleasca in unt si in sucul propriu. Adaugam smantana atunci cand s-au inmuiat ciupercile si amestecam. Lasam sa dea intr-un clocot, la foc mic, apoi luam sosul de pe foc. Atunci cand este gata sosul de smantana si ciuperci punem carnea peste sos si sa le mai lasam sa fiarba impreuna cu mararul tocat fin.
POFTA BUNA!


2 comentarii:

claudiu spunea...

nu vad pozele aici, creca ai o eroare la incarcare:D

claudiu spunea...

mercic de promptitudine