Home (157) Cina (53) Prinz (45) Desert (36) Antreuri (19) Supe Ciorbe (15) Mic dejun (8) Aperitive (6) Gratar (5) Vin rosu (4) Digestive (3) Sosuri (3) Bauturi (2) Pizza (2) Salate (2) Vin alb (2) Vin rose (2) Garnituri (1) H (1)

29 octombrie 2011

Snitel de porc


Ingrediente
300-400gr pulpa de porc, 3 oua, sare, piper,
 2 linguri de mustar fin, 3-4 linguri faina, ulei pentru prajit.

Mod de preparare
Taiati pulpa de porc în 6 bucati, pe care le spalati si le curatati de pielite. Le lasati sa se scurga de apa si le bateti putin cu batsnitelul, pentru uniformizare. Bateti oualele cu sarea, piperul, mustarul si dati fiecare snitel prin faina si besamel. Prajiti snitelele in baie de ulei pina se rumenesc bine pe ambele parti. Le scoateti pe servetele care sa absoarba surplusul de grasime.


POFTA BUNA!


 

Niciun comentariu: