Home (157) Cina (53) Prinz (45) Desert (36) Antreuri (19) Supe Ciorbe (15) Mic dejun (8) Aperitive (6) Gratar (5) Vin rosu (4) Digestive (3) Sosuri (3) Bauturi (2) Pizza (2) Salate (2) Vin alb (2) Vin rose (2) Garnituri (1) H (1)

28 octombrie 2011

Ficatei la tigaie


Ingrediente
1 kg ficatei de pui, 2 cepe, 1 capatana de usturoi
ulei, sare, piper, boia.

Mod de preparare
Caliti ceapa tocata in ulei incins. Spalati, curatati de pielita si puneti la
scurs ficateii. Puneti intr-o tigaie putin ulei, ficateii, iar deasupra ceapa
calita.Condimentati cu sare, piper,boia. Spre final, cu 5
min inainte de a scoate ficateii din tigaie, adaugati peste ei, usturoiul pisat,
frecat cu putina sare si ulei si lasati in continuare in tigaie 5 min ca
sa se intrepatrunda aromele. Intre timp pregatiti o mamaliguta.
Serviti cat este cald, cu mamaliguta fierbinte si o salata de sfecla rosie cu hrean.


POFTA BUNA!


 

Un comentariu:

claudiu spunea...

foarte frumos, iar sfecla rosie este salata mea preferata! Si ficateii sunt buni pt cei mici:D