Home (157) Cina (53) Prinz (45) Desert (36) Antreuri (19) Supe Ciorbe (15) Mic dejun (8) Aperitive (6) Gratar (5) Vin rosu (4) Digestive (3) Sosuri (3) Bauturi (2) Pizza (2) Salate (2) Vin alb (2) Vin rose (2) Garnituri (1) H (1)

26 octombrie 2011

Pandispan


7 oua, 7 linguri apa,7 linguri ulei
1,1/2 cana faina,1,1/2 cana zahar,1 praf de copt, zahar vanilat.

Se separa ouale, se bate albusul spuma, se pune zaharul cu apa la foc pina se face sirop apoi se toarna fierbinte peste albus batind cu mixerul, peste se pune uleiul si se bate, se pun galbenusurile si se bate, apoi praful de copt dizolvat si faina amestecind pina se omogenizeaza.Se unge o forma cu unt si se toarna compozitia, se coace la foc potrivit 45 minute.

POFTA BUNA!


 

Niciun comentariu: