Home (157) Cina (53) Prinz (45) Desert (36) Antreuri (19) Supe Ciorbe (15) Mic dejun (8) Aperitive (6) Gratar (5) Vin rosu (4) Digestive (3) Sosuri (3) Bauturi (2) Pizza (2) Salate (2) Vin alb (2) Vin rose (2) Garnituri (1) H (1)

28 septembrie 2011

Tarta cu mure si capsuni


Ingrediente
300gr mure, 100gr capsuni, 1 plic tort jele, 5 linguri de zahar brun, 250ml apa

Pentru blat
4 oua, 50ml ulei, 5 linguri zahar, 5 linguri faina

In albusurile batute spuma se adauga zaharul si se bat pana se obtine bezeaua.Galbenusurile batute cu uleiul se adauga peste bezea. Se amesteca usor de jos in sus si se adauga faina in ploaie. Se toarna compozitia in tava unsa cu ulei si tapetata cu faina si se coace la 180 C intre 30-40 min. Continutul plicului de tort jelee se amesteca cu 5 linguri de zahar brun si cu 250 ml apa si se tine pe foc 1 minut. Turnam jeleul peste fructe dinspre centrul tartei catre exterior. Tarta o putem servi dupa ce s-a racit bine.

POFTA BUNA!



 

2 comentarii:

Claudiu spunea...

pai sunt de acord cu retetele..sau poate gatim ceva impreuna dupa un escuit...sau cu o alta ocazie :P...frumoasa tarta

un fan spunea...

nu mai posta la ora asta tarzie din noapte .... pot sa mor de pofta si nu am de unde sa-mi cumpar tarta cu mure in vagauna asta :)