Home (157) Cina (53) Prinz (45) Desert (36) Antreuri (19) Supe Ciorbe (15) Mic dejun (8) Aperitive (6) Gratar (5) Vin rosu (4) Digestive (3) Sosuri (3) Bauturi (2) Pizza (2) Salate (2) Vin alb (2) Vin rose (2) Garnituri (1) H (1)

01 august 2011

Ciorba de afumatura

Ingrediente
700g costita afumata, 350g smantana, 2 morcovi, 3 cartofi, o telina, o ceapa,1 ardei gras, o legatura de patrunjel, 300ml bors, o cutie rosii in bulion, tarhon, sare si piper.
Mod de preparare
Puneti la fiert 4 litri de apa rece si costita afumata. Fierbeti la foc mic si spumuiti din cand in cand. Curatati cartofii, morcovii şi telina.Ceapa o tocati marunt, cartofii, morcovii, telina si ardeiul taiate in cuburi cubuleţe. Cand carnea incepe sa se desprinda de oase adaugati radacinoasele si o lingurita rasa de sare. Dupa ce radacinoasele, zarzavaturile şi carnea au fiert, adaugati amestecul de smantana si rosiile in bulion, borsul si tarhonul tocat. Lasati ciorba sa dea cateva clocote. Se servaste fierbinte cu ardei iute sau ceapa rosie.
 
POFTA BUNA!


 

Niciun comentariu: