Home (157) Cina (53) Prinz (45) Desert (36) Antreuri (19) Supe Ciorbe (15) Mic dejun (8) Aperitive (6) Gratar (5) Vin rosu (4) Digestive (3) Sosuri (3) Bauturi (2) Pizza (2) Salate (2) Vin alb (2) Vin rose (2) Garnituri (1) H (1)

03 iulie 2011

Piure de cartofi cu carne de porc

Ingrediente
300g piept de porc, 500g cartofi, 3 linguri ulei, unt cat o nuca, 100 ml lapte, sare, piper, cimbru, usturoi
Mod de preparare
 
Condimentati feliile de carne cu cimbru si piper. Intr-o tigaie antiaderenta puneti carne in uleiul si prajiti-o pe ambele parti cate 4-5 minute. Tocati usturoiul felii subtiri si puneti-l peste carne.
In timp ce se prajeste carnea, curatati cartofii, taiati-i bucati mai mari si puneti-i la fiert intr-un litru de apa cu putina sare. Dupa 20 minute scurgeti zeama si mixati pireul cu unt, ulei si lapte clocotit. Daca mai trebuie adaugati putin din zeama in care au fiert.
Asezati pe farfurie pireul, carnea, si decorati cu casrtaveti murati.


POFTA BUNA!


Niciun comentariu: