Home (157) Cina (53) Prinz (45) Desert (36) Antreuri (19) Supe Ciorbe (15) Mic dejun (8) Aperitive (6) Gratar (5) Vin rosu (4) Digestive (3) Sosuri (3) Bauturi (2) Pizza (2) Salate (2) Vin alb (2) Vin rose (2) Garnituri (1) H (1)

01 iunie 2011

Peste cu cuscus

Ingrediente

200g cuscus,sare,piper, ienibahar,oregano, curry ,1-2 pesti
1 morcov; 1 telina ,2cepe, 150 ml ulei de masline,1 legatura patrunjel verde
 
Mod de preparare

Se taie foarte marunt ceapa. Se pune la calit cu 2linguri de ulei de masline si 200g de cuscus. Se amesteca continu si se rumeneste frumos usor pret de cateva minute. Se adauga apoi morcovul si telina taiate bucatele si se toarna 3 cani de apa. Se lasa la fiert amestecand din cand in cand sa nu se lipeasca. Dupa ce cuscus-ul s-a inmuiat si nu mai e tare, inseamna ca a fiert. Se scoate cu o spatula si se pune pe platou, adaugandu-se si condimentele ( sare, piper, oregano, curry) si verdeata ( partunjel tocat)
Pestele se prepara la alegere: la tigaie prajit, la gratar sau la cuptor. Eu l-am pegatit la tigaie cu ulei.
POFTA BUNA

Niciun comentariu: