Home (157) Cina (53) Prinz (45) Desert (36) Antreuri (19) Supe Ciorbe (15) Mic dejun (8) Aperitive (6) Gratar (5) Vin rosu (4) Digestive (3) Sosuri (3) Bauturi (2) Pizza (2) Salate (2) Vin alb (2) Vin rose (2) Garnituri (1) H (1)

15 iunie 2011

Medalion de curcan cu ananas


Ingrediente
250 g piept de curcan , 50 g ananas rondele ,150 g bacon
100 g cascaval , 2-3 rosii cherry
Mod de preparare

Se transeaza pieptul de curcan in forma de medalioane , se condimenteza si se prajeste pe gratar , impreuna cu baconul taiat fisi .Cind acestea sunt gata se monteaza pe un platou si se da la cuptor 15 minute.Se serveste la platou asezonat cu frunze de patrunjel ca decor si rosii cherry.


POFTA BUNA



Niciun comentariu: