Home (157) Cina (53) Prinz (45) Desert (36) Antreuri (19) Supe Ciorbe (15) Mic dejun (8) Aperitive (6) Gratar (5) Vin rosu (4) Digestive (3) Sosuri (3) Bauturi (2) Pizza (2) Salate (2) Vin alb (2) Vin rose (2) Garnituri (1) H (1)

28 iunie 2011

Ceafa de porc cu orez

Ingrediente
1 cana orez, 300g carne de porc, 1 ceapa, 1 morcov
50 ml ulei, sare, piper
Mod de preparare

Spalam orezul si il lasam intr-un castron acoperit cu apa calduta. Taiem carnea, o condimentam cu sare, piper, si o lasam sa stea la rece 45 de min. Curatam ceapa, o tocam marunt si o calim in ulei pana devine sticloasa. Adaugam orezul, acoperim oala cu un capac si lasam sa fiarba 10 minute la foc mic. Dam morcovul pe razatoare si il punem in oala, peste orez si ceapa. Prajim carnea pe ambele parti pina se rumeneste binisor. Se serveste cu  castraveti murati.

POFTA BUNA!


 

Un comentariu:

Laura spunea...

Pfuai! Yammy, Rammy!