made by Nicu
Am ales fasolea si am pus-o la inmuiat cu o seara inainte. A doua zi i-am dat un clocot pana apa s-a ingalbenit. Am scurs-o si am pus-o la fiert din nou cu apa fierbinte. Si uite asa am procedat de trei ori tocmai pentru a scapa de toxina care ne deranjeaza intestinele uneori. Separat am tocat marunt doua cepe,
am ras doi morcovi, un patrunjel si o telina mica prin razatoarea mica si le-am calit impreuna cu ceapa. Apoi am adaugat sosul de rosii si doua crengute de cimbru. Intreaga compozitie am amestecat-o cu fasolea deja fiarta si am mai lasat mancarea pe foc pana s-au amestecat aromele. Am asezonat-o cu patrunjel verde tocat, sare, piper si putin ardei iute. Castravetii la otet au mers de minune alaturi. Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu