Home (157) Cina (53) Prinz (45) Desert (36) Antreuri (19) Supe Ciorbe (15) Mic dejun (8) Aperitive (6) Gratar (5) Vin rosu (4) Digestive (3) Sosuri (3) Bauturi (2) Pizza (2) Salate (2) Vin alb (2) Vin rose (2) Garnituri (1) H (1)

06 martie 2011

Portocala cu bezea




Se taie portocala in doua, se goleste de miez, iar separat se bat 4 albusuri spuma (bezea). Miezul de la portocala se caramelizeaza cu zaharul si se pune la racit. Se umplu jumatatile de portocala cu bezea si se orneaza cu zaharul caramelizat. Se serveste rece de la frigider.

2 comentarii:

minoki spunea...

Cred ca o fi bun...
http://armoniasimturilor.blogspot.com/

Anonim spunea...

As vrea sa te perfectionezi in "inghetata prajita" pana de Pasti. Tare sunt curioasa cum e. Am toata increderea ca o sa-ti iasa delicioasa.