Home (157) Cina (53) Prinz (45) Desert (36) Antreuri (19) Supe Ciorbe (15) Mic dejun (8) Aperitive (6) Gratar (5) Vin rosu (4) Digestive (3) Sosuri (3) Bauturi (2) Pizza (2) Salate (2) Vin alb (2) Vin rose (2) Garnituri (1) H (1)

05 martie 2011

Ciorba de burta





 Se fierbe prima data rasolul de vitel pana se desprinde carnea de pe os. Am adaugat legumele, iar dupa ce acestea au fiert le-am scos deoparte si le-am pasat. Intre timp am pus la fiert burta de vita dupa care am adaugat carnea de pe rasol, taiata bucatele. Spre final am turnat in ciorba piureul de legume, iar separat am pregatit "fata" ciorbei (morcovul fiert a fost ras prin razatoarea mica si calit putin in ulei cu bucatele mici de gogosar). Cand ciorba a fost gata, am luat-o de pe foc si am lasat-o putin sa se raceasca pentru a nu se branzi smantana (amestecata cu oua si usturoi) pusa ultima in ciorba.  Ce sa mai zic!? A iesit un deliciu.
             
                                                               
made by Nicu

Niciun comentariu: