made by Nicu
In vasul yena am pus patru pulpe de pui, taiate bucati. Carnea a fost condimentata in prealabil si tinuta la cuptor pana cand a prins o crusta rumena. Drept garnitura am pregatit intr-un alt vas yena o combinatie de bacon, mamaliga, oua si cascaval. Mamaliga facuta in ceaun(cu unt), am asezat-o in vas peste un strat de sunculita (bacon). Deasupra le-am facut loc unor ochiuri pe care le-am ascuns sub cascavalul ras. Daca iti place combinatia asta cu mamaliga, iti spun eu ca dai deoparte friptura si mananci doar mamaliga. Da' nu cred. La cum arata friptura, nu cred ca o sa rezistati tentatiei. Pofta buna!
A, era sa uit. Alaturi de minunatia asta de mancare am pus si niste gogosari cu ghebe la otet. Mmmmmmm.
3 comentarii:
bun bun, da cam mult ulei...ceva mai light?:D
Nu e mult ulei. In sosul din vas e mai mult vin. Si e delicos amestecat cu o serie de condimente secrete.
Tine-le secrete (condimentele). Cand o sa-mi deschid un restaurant o sa te angajez bucatar sef. Pana atunci ai putea sa tragi o fuga si pe la mine la servici sa-i dai cateva sfaturi bucatarului. Spor la bucatareala!
Trimiteți un comentariu