Astazi am cumparat niste mugur de vita si m-am gandit sa fac o ciorba "ca la mama acasa". Am transat carnea, am pus-o la fiert, iar cand a fost aproape fiarta am adaugat radacinoasele. Am facut intre timp taitei de casa, pe care i-am presarat in oala aproape de final odata cu cartofii. Cand toate au fost fierte am pus borsul, pasta de tomate si leusteanul.
15 martie 2011
Ciorba de vita cu taitei de casa
Astazi am cumparat niste mugur de vita si m-am gandit sa fac o ciorba "ca la mama acasa". Am transat carnea, am pus-o la fiert, iar cand a fost aproape fiarta am adaugat radacinoasele. Am facut intre timp taitei de casa, pe care i-am presarat in oala aproape de final odata cu cartofii. Cand toate au fost fierte am pus borsul, pasta de tomate si leusteanul.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu