Home (157) Cina (53) Prinz (45) Desert (36) Antreuri (19) Supe Ciorbe (15) Mic dejun (8) Aperitive (6) Gratar (5) Vin rosu (4) Digestive (3) Sosuri (3) Bauturi (2) Pizza (2) Salate (2) Vin alb (2) Vin rose (2) Garnituri (1) H (1)

03 august 2011

Muschi tocat


Ingrediente
400g carne de vita, 200g carne de porc, 5 oua, 100g ceapa, 100mi ulei, 1 legatura verdeata, 250g cartofi, sare, piper, nucusoara, 050ml vin.
Mod de preparare
Carnea se spala, se scurge si se taie cuburi, ceapa se curata, se spala, se taie marunt si se inabusa in ulei .Cartofii se curata, se spala. Carnea impreuna cu cartofii, ceapa se trec prin masina de tocat, de două ori. La compozitia rezultata se adauga doua oua batute, piperul macinat, sarea si nucusoara. Se amesteca componentele pina ce devin o pasta omogena si se intinde pe o planseta, asezind 2 oua fierte la mijloc, dupa care se ruleaza si se asaza intr-o tava unsa cu ulei. Se unge cu ou si se introduce la cuptor pentru 50-60 min. Se mai unge cu ou deasupra spre sfirsit si daca este bine patrunsa in interior, se scoate tava si se portioneaza una sau doua bucati la portie. In jiul ramas in tava in care a fost fript muschiul, se mai pune 50ml vin si se mai lasa pe foc pina scade. Se serveste separat la sosiera.
POFTA BUNA!






 

Niciun comentariu: