Sincer sa fiu, sunt multumit de cum mi-a iesit piftia. Am fiert carnea cu legumele la foc (cam 3 ore), dupa care am asezat in castroane carnea, morcovul, patrunjelul verde (de decor) si le-am pus la prins. Rezultatul este cel care se vede. Am uitat sa amintesc de usturoi, insa fiecare pune dupa gust. La fel, la alegere, racitura poate fi mancata cu mamaliga sau cu paine. Pofta buna!
29 martie 2011
Piftie de cocos
Sincer sa fiu, sunt multumit de cum mi-a iesit piftia. Am fiert carnea cu legumele la foc (cam 3 ore), dupa care am asezat in castroane carnea, morcovul, patrunjelul verde (de decor) si le-am pus la prins. Rezultatul este cel care se vede. Am uitat sa amintesc de usturoi, insa fiecare pune dupa gust. La fel, la alegere, racitura poate fi mancata cu mamaliga sau cu paine. Pofta buna!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
2 comentarii:
Totul pina la piftie...incepi sa ma oftici, mai rabda omu' da' pina cind? Daca mai faci si ardei umpluti nu mai calc pe aici... :D
Norocul meu ca nu imi plac ardeii umpluti:)
Trimiteți un comentariu