Home (157) Cina (53) Prinz (45) Desert (36) Antreuri (19) Supe Ciorbe (15) Mic dejun (8) Aperitive (6) Gratar (5) Vin rosu (4) Digestive (3) Sosuri (3) Bauturi (2) Pizza (2) Salate (2) Vin alb (2) Vin rose (2) Garnituri (1) H (1)

18 martie 2011

Pui cu orez


made by Nicu
foto by Nicu
Pulpele de pui le-am pus la marinat cu o seara inainte. In premiera, am folosit leudra la sosul pentru marinat. Compozitia am imbunatatit-o cu rozmarin, maghiran, sare si piper. Orezul l-am pregatit cu ceapa si morcov taiate marunt si calite cu putin ulei. Peste acestea am pus orezul (inmuiat in prealabil) si le-am lasat sa fiarba la foc mic. Pulpele le-am prajit in tigaie, adaugand un pic de ulei si un pahar cu vin. Drept salata am folosit gogosari si ghebe la otet. Pofta buna!

Niciun comentariu: