

Ingrediente
Una bucata gaina, 2 morcovi, 2 cepe,1 pastarnac,1 telina, 4-5 cartofi roz,1ardei gras rosu, o cutie de rosii in bulion, 500 ml bors, leustean, marar, patrunjel, cimbru, sare.


Mod de preparare
Carnea portionata se pune la fiert, se spumeaza si se lasa asa sa fiarba 35-40 min. Peste carne se adauga sare dupa gust si legumele taiate marunt in urmatoarea ordine: cartofii, ceapa, morcovul, telina, pastarnacul, ardeiul gras si se lasa la fiert la foc potrivit pana ce carnea e aproape gata. Apoi adaugam rosiile din conserva taiate in bucati mici.
Se pune si verdeata tocata marunt iar la sfarsit borsul fiert. Se mai da in cateva clocote si se opreste flacara. Se serveste cu ardei iute.
Un comentariu:
am mancat ciorbita facuta de tine. a iesit tare buna.
Trimiteți un comentariu